dummie up-date

Hier eindelijk weer eens een update van mijn dummie. En er staan ook nog een paar vlekken klaar.
Zoals je ziet: niet alles lukt. Eigenlijk werd ik deze week pas weer blij van mijn dummie toen ik mieren aan het tekenen was.

 

Reacties

  1. Hoi Lisette.
    Sorry voor mijn late reactie!

    Fijn dat je het vraagt. Voor prive-gebruik mag je mijn werk altijd gebruiken. Leuk zelfs! Als de kleurplaat af is, zou je hem dan op willen sturen: de plaats ik hem op mijn blog. Als de resolutie te laag is wil ik hem ook nog wel in een hogere resolutie naar je mailen. Laat maar even weten.

    Per afbeelding geef ik in de bestandsinfo aan welke licentie ik hanteer. Meestal maak ik gebruik van de creative commons licenties (http://creativecommons.nl/). Daarvan zijn er verschillende. Meestal kies ik degene die aanngeeft dat je het werk mag gebruiken en zelfs erin mag knippen en plakken e.d, mits mijn naam vermeld staat en het niet voor commerciele doeleinden is. Ik kies daarvoor omdat je er toch niet aan ontkomt dat men je werk gebruikt. Des te meer waardeer ik het echter dat er mensen zijn die wel de moeite nemen om te vermelden dat ze mijn werk ergens voor willen gebruiken.

    En gaaf dat je blij wordt van mijn blog! Ik wordt vaak zelf ook helemaal blij als ik de beesten aan het tekenen ben. Blijkbaar komt dat over!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten